button Wie

button Wat

button Waar

button contact

Welkom Susan Westerterp

paardendierenarts

Susan Westerterp rsz
Dierenkliniek Benschop Oudewater Susan Westerterp paardendierenarts

De liefde voor dieren zat er al vroeg in. Ik ben blij dat ik, door middel van de studie diergeneeskunde, van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Omdat ik zelf altijd actief ben geweest in de paardensport (eventing, springen en dressuur) heb ik voor de paarden gekozen. Het houden van paarden is voor mij meer dan de prestatie in de ring, het is de samenwerking met je paard die het zo bijzonder maakt. Ik kijk er dan ook erg naar uit om jullie verhaal te leren kennen en hoop mijn bijdrage te kunnen leveren aan het gezond houden van uw paard.

Zelf woon ik met mijn vriend en twee siberische katten in Utrecht en hou ik naast de paardensport erg van wielrennen en duiken.

Review ons!

review stars

Uw mening is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen we onze services blijven verbeteren. Laat u ons ook weten wat u van ons vindt?

Schrijf dan hier uw review.

WhatsApp_Logo_6

WhatsApp

Wij zijn ook per WhatsApp bereikbaar! U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-16:00. We beantwoorden de berichtjes zowel 's ochtends als 's middags. U leest hier hoe het werkt.Film gebitsbehandeling

Brengt u uw hond of kat voor een gebitsbehandeling?
Zo gaan wij te werk!

Film keizersnede

Binnen onze praktijk worden veel keizersnedes bij het rund uitgevoerd. In onderstaand filmpje kunt u meekijken!