Maggy 2

Maggy Viereke

En toen mocht ik me gaan voorstellen, best lastig. Tien jaar geleden ben ik begonnen bij toen nog DAP Benschop, om financieel alles in goede banen leiden. Langzaam kwamen daar steeds meer taken bij en is het nu elke dag een leuke dynamische uitdaging samen met alle andere collega’s. Werken met cijfers en omgaan met mens en dier, is voor mij een goede combinatie!
Geboren in Culemborg, daarna met mijn moeder op jonge leeftijd verhuisd naar Alphen a/d Rijn. De MEAO in Leiden gedaan, daarna HBO boekhouden afgerond.  Veel ervaring opgedaan in de transport en ICT, maar wel altijd op de financiële afdeling en HR.
Al heel wat jaren getrouwd met Daan en moeder van 2 kinderen, dochter Michelle en zoon Gijs. Bij ons gezin horen natuurlijk ook een hond, kat, konijn en wel 4 hamsters. Mijn hobby's zijn lezen en zoveel mogelijk tijd doorbrengen op onze camping jaarplek in Wageningen.
Voornamelijk komt u mij tegen op locatie Benschop, maar aan de telefoon kan het op iedere locatie zijn.  

Tot ziens op de praktijk of tot horens aan de telefoon! 

Suzanne de Jong

Ik was als klein kind altijd thuis al bezig met de dieren (schapen, geiten, kippen, honden en katten) die mijn ouders thuis hadden. Na mijn middelbare school ben ik de opleiding paraveterinair gaan volgen. Ik ben sinds 2010 werkzaam bij Dierenkliniek Benschop-Oudewater als leidinggevende paraveterinair. Ik vind dit werk zo leuk, omdat elke dag weer anders is! Er kunnen op elk moment ernstige tot spoed patiënten binnen komen. Hierdoor loopt een dag anders dan in het begin in de planning stond. Waardoor het werk afwisselend en uitdagend is. Mijn interesses binnen in de praktijk liggen bij de planning, anesthesie, laboratorium werkzaamheden voornamelijk het bacteriologisch onderzoek en de konijnen & knaagdieren. Privé ben ik veel bezig met sporten waarbij mijn passie bij het hardlopen ligt. Op de zondag ben ik weleens werkzaam bij Dierenziekenhuis Evidensia Nieuwegein en ben ik druk met mijn eigen onderneming als boekhouder. Thuis heb ik ook huisdieren; een labrador en twee konijntjes. 

Suzanne met dier

Susanne met dier

Susanne Teeuw

Heel jong wist ik het al, later wil ik met dieren werken! Toch wist ik nooit zo goed wat dan precies… Tijdens mijn snuffelstage op deze praktijk wist ik het, ik word dierenartsassistente! Voor mijn opleiding heb ik hienog een stage gelopen en ik ben nooit meer weg gegaan. Dat ik nu werk op de praktijk waar ik mijn passie heb ontdekt vind ik erg leuk. Ik werk hoofdzakelijk op onze locatie in Benschop en houd mij bezig met de website, social media, promotiematerialen, mestonderzoeken, bestellingen, planning en nog veel meer. De combinatie van interactie met collega’s, klanten, dieren en mijn werkzaamheden maken mijn baan ontzettend leuk en afwisselend. Ik woon samen met mijn partner in een rijtjeshuis in Vianen. Inmiddels hebben we thuis een kleine kinderboerderij aan dieren verzameld. We hebben 2 honden, 6 hamsters, 2 schildpadden, 2 gerbils en een aquarium. Mijn droom is een eigen plekje met veel ruimte zodat wij onze kinderboerderij verder kunnen uitbreiden 😉In mijn vrijetijd rijd ik paard en groom ik ook voor shows, geef ik een avond in de week les op Hondenschool Idéfix en hou ik van wandelen in de natuur met onze honden.  

Petra Uitbeijerse

Mijn naam is Petra Uitbeijerse, vele van u weten dochter van (Huib Uitbeijerse). Van jongs af aan al opgegroeid met dieren en het vak diergezondheid. Ik woon samen met mijn man (niet officieel), en hebben 2 kinderen; een zoon en dochter. De liefde voor dieren is bij ons thuis ook te vinden. Wij hebben 2 honden Roxy en Ziva, (sier)eenden en koikarpers in de sloot. Hierdoor is de liefde voor dieren ook overgeslagen naar onze zoon en  dochter. Onze zoon heeft koikarpers in een vijver en onze dochter heeft een verzameling cavia’s en neemt Ziva mee met hardlopen. Mijn voornaamste werkplek is in Benschop, maar  u kunt mij ook op de andere locaties wel eens tegenkomen. Vele veehouders krijgen mij aan de telefoon om een afspraak voor het koekompas of het IBR enten te plannen, waar ik vervolgens de papierwinkel voor u klaar maakt. Bij de kleine huisdieren kunt u mij tegen komen om het gebit van uw kat / hond te controleren voor of na een gebitsbehandeling en preventieve controles van het gebit. 

Petra met dier

Rian met dier

Rianne Manders

Ik ben sinds 1987 werkzaam in deze praktijk. Sommige zullen mij kennen van 'achter de balie' en de telefoon, vooral de Oudewaterse- en Montfoortse mensen. Daar liggen ook de meeste werkzaamheden van mij, balie, telefoon en administratie, en nog vele dingen ertussen, zoals de meeste van ons. Ik werk meestal maandag en dinsdag op locatie Montfoort en de rest van de week op locatie Oudewater. Een leuke afwisseling! 
Ik heb de praktijk zien groeien van 2 dierenartsen en 1 assistente, toen nog in Snelrewaard, naar de groep van nu met 3 locatie's. Wat een leuk, gevarieerd team! Ik heb 2 volwassen zonen die al uitgevlogen zijn.  Samen met mijn partner vinden we het leuk om in het weekend er op uit te trekken, naar de bossen wandelen, terrasje, oud stadje bekijken. Op dit moment hebben we nog één poes van 15 jaar; Kreukel, ooit een vondelingetje die in de kreukels lag, vandaar zijn naam. 

Anita Lagerweij

Als klein meisje wist ik al dat ik graag met dieren wilde werken! Dat het gelukt is maakt mij blij en trots! Na mijn middelbare school ben ik de opleiding paraveterinair gaan volgen, in Barneveld. Ik ben sinds 2007 met veel plezier werkzaam bij Dierenkliniek Benschop-Oudewater. Dit werk is zo mooi omdat ik iets kan betekenen voor dier en eigenaar! Mijn interesses binnen in de praktijk liggen bij de landbouwhuisdieren (administratie), voorraadbeheer en afvalbegeleiding van de gezelschapsdieren.
Ik woon in Vleuten met mijn man en 2 kinderen. Wij hebben de grappigste kat en knuffelbeer rondlopen. Mijn hobby's zijn (boeken) lezen, film kijken en yoga. 

Anita met dier

Sandy met dier

Sandy de Wit

Ik ben sinds 1993 werkzaam als  paraveterinair dierenartsassistente. Een beroep waar ik vroeger zo ingerold ben en ook nooit meer vanaf kom, zeg ik wel eens. De versnelde opleiding heb ik later gedaan bij Essay in Rotterdam. Werken met dieren geeft mij veel voldoening. Het is fijn om dieren op hun gemak te kunnen stellen en vertrouwen van ze te winnen bij alle spannende dingen die wij binnen de praktijk met ze doen. Mijn interesses gaan met name uit naar de spoed, röntgen, anesthesie en gebitten. Bij spoedpatiënten zijn de eerste handelingen die er gezet gaan worden van groot belang. Om de spoedpatiënt zo snel mogelijk stabiel te krijgen is kennis en goede zorg vereist. Eigenaren kunnen mij ook tegenkomen in de spreekkamers waar een helpende hand nodig is of tijdens de gebitsconsulten. U kunt met uw hond of kat bij mij terecht als u vragen heeft over de verzorging van het gebit. Ik verzorg ook vaak de anesthesie van uw huisdier tijdens operaties, gebitsbehandelingen of andere ingrepen. Iedere narcose wordt aangepast aan het individuele dier en de behandeling die het moet ondergaan. Ook vind ik het heel bijzonder om een steentje bij  te mogen dragen bij het inslapen van een huisdier. Voor eigenaren vaak een heel moeilijk moment dat heel verdrietig kan zijn. Toch is het fijn om dit moeilijke moment samen met de eigenaar op een waardige manier af te mogen sluiten. Tussen alle drukte door, die nogal eens ontstaat binnen de praktijk, is het zeker belangrijk om te kunnen ontspannen.  Deze ontspanning vind ik in het samenzijn van mijn gezin, familie, vrienden , toneelspelen en tennissen.  

Graag tot ziens op onze praktijk. 

Jonda van Hunnik

Altijd al was ik in de weer met dieren. Na 6 hamsters en 2 cavia's te hebben gehad wilde ik als kind wel wat anders. Ik kreeg na een hele zomervakantie lang miauwen dan toch eindelijk mijn eerste kat: Jimmy! Hij was dan ook vaak mijn studiegenootje tijdens mijn opleiding tot paraveterinair.  
In 2010 liep ik stage op de praktijk, waarna ik ben gebleven als invalkracht en uiteindelijk een fulltime baan heb gekregen. Het idee dat je bij het opstaan niet weet hoe de dag eruit gaat zien, houdt mij gedreven. Zelf vind ik de anesthesie, laboratorium en opnamepatiëntjes verzorgen het leukste aan mijn baan.  
Naast mijn werk krijg ik thuis veel knuffels van mijn kattenvriendjes Loui en Vino, speel ik volleybal en ben ik kattengedragsdeskundige.  

jonda met dier

Bo met dier

Bo Blom

Ik ben hier begonnen als stagiaire in november 2017 en daarna nooit meer weggegaan. U zult mij vooral vinden op onze locatie in Oudewater, maar zit ook af en toe op onze andere locaties in Benschop en Montfoort. Zelf kom ik uit de buurt van onze praktijken, en daarom is mijn liefde voor paarden en andere grote landbouwhuisdieren ook erg groot. Vanuit de praktijk volg ik op dit moment verschillende cursussen ; anesthesie en forensische diergeneeskunde. Beide vind ik enorm interessant en hoop dit zeker toe te kunnen passen in de praktijk. Op dit moment liggen mijn interesses bij operaties, laboratorium onderzoeken en  beeldvormende technieken. Daarom werk ik vooral ‘achter’ op onze praktijk in Oudewater. Buiten de praktijk besteed ik veel tijd aan mijn eigen paard. Een eigenwijze merrie waarmee ik voornamelijk dressuur rijd, maar ook wel eens een sprong of een cross mee waag. Samen zijn we dus echt allround. Naast alle dagen van de week bij mijn paard door te brengen, bezoek ik de sportschool ook wel eens. Naast mijn paard, hou ik mij ook bezig met andere PK’s. Samen met mijn vader bezoek ik elk jaar wel een buitenlandse MotoGP wedstrijd en zijn we elk jaar samen aanwezig bij de Nederlandse wedstrijd in Assen. We volgen dit samen aandachtig en kunnen hier uren over doorpraten. Ik hoop u snel te zien in de praktijk!  

Esmée Lenten

Ik ben sinds mei 2018 het team komen vergezellen, en ben werkzaam als Paraveterinair. U zult mij met name zien achter de balie of in de spreekkamer. Naast deze werkzaamheden volg ik ook nog een opleiding tot consultvoerend Paraveterinair. Mijn doel is om uiteindelijk cliënten en patiënten zo goed mogelijk te kunnen helpen en begeleiden tijdens Paraveterinaire consulten. Mocht uw huisdier begeleiding nodig hebben bij een afvaldieet dan zal ik u hier doorgaans bij helpen op mijn hoofdlocatie in Oudewater. 
Ik hou erg van de veelzijdigheid van mijn werk. Geen dag is hetzelfde en ik vind het geweldig om niet alleen een band op te bouwen met de dieren, maar ook met onze cliënten. Dat zij zich op hun gemak voelen vind ik net zo belangrijk. Naast natuurlijk een passie voor dieren, heb ik ook een passie voor fotografie. Portretteren of foto’s maken tijdens een wandeling in het bos met mijn hondje vind ik ontzettend leuk om te doen. Daarnaast zijn ook zingen en sporten een van de dingen die ik graag in mijn vrije tijd doe. Graag tot ziens in de praktijk! 

Esmee met dier

Jolijn met dier

Jolijn Verkroost

Sinds 2020 werk ik bij Dierenkliniek Benschop-Oudewater. Na mijn stage en ook mijn examen op de praktijk te hebben gedaan ben ik hier blijven werken. U kunt mij vinden op alle 3 de locaties.
Het leukste aan het werk vind ik dat elke dag anders is en de afwisseling tussen de gezelschapsdieren en de landbouwhuisdieren. Ook vind ik het leuk om bezig te zijn met laboratorium onderzoeken.
Ik woon op een melkveebedrijf en ben van kleins af aan al buiten te vinden tussen de koeien en de schapen, maar ook met de hond en de katten. Daarnaast heb ik zelf al een hele beestenboel bij elkaar verzameld (een geit, alpaca, 2 pony's en 2 konijnen). Buiten alle dieren om hou ik er ook van om in de weekenden gezellig met wat vrienden een terrasje te pakken.

Jeannette Klerks

Jeannette haar interesses liggen bij de landbouwhuisdieren, mest onderzoeken en anesthesie. Al jaren werkt zij bij de praktijk en heeft deze ook zien groeien van Dierenkliniek Montfoort-Oudewater naar nu Dierenkliniek Benschop-Oudewater. Jeannette is ook erg zorgzaam en zorgt dat niemand iets tekort komt.

Jeanette rsz