Optimale zorg

evidensia-dierenzienhuis-logoOm optimale zorg aan onze klanten te kunnen bieden, werken wij samen met verschillende professionals. Deze hebben ieder hun eigen vakgebied en dit betekent een uitbreiding van de diergeneeskundige zorg. Wij leveren deze extra service bij zowel de paarden als de gezelschapsdieren.

Buiten openingstijden verzorgen onze dierenartsen de zorg voor paarden en landbouwhuisdieren zelf. Gezelschapsdieren zoals honden en katten verwijzen we in de spoed door naar het Evidensia dierenziekenhuis in Nieuwegein. Daarmee kunnen we de meest optimale zorg voor uw dier garanderen. Indien er in de spoed extra onderzoeken, operaties of opname van uw dier nodig zijn, kan dit allemaal verzorgd worden. Er is in het dierenziekenhuis dag en nacht aandacht en zorg voor uw dier beschikbaar.
 

Ramona en Sabine, Fysiotherapie voor Dier en Mens

Ramona en Sabine zijn de dierfysiotherapeuten waar wij veel mee samen werken. Ze behandelen honden, katten en paarden die bijvoorbeeld last hebben van klachten als stram lopen, arthrose, en rugklachten. Door fysiotherapie toe te passen kan uw dier erg gebaat zijn. Blessures of kreupelheden worden vaak vooraf gegaan door een onbalans die al maanden en soms jaren aanwezig is. Aangeraden wordt daarom uw dier minimaal eens per jaar preventief te laten controleren. Zo wordt voorkomen dat kleine verstoringen in de balans uitgroeien tot grotere problemen.
 
Klik hier voor de website Fysiotherapie voor Dier en Mens

Drs. Frank van Leeuwen, erkend paardendierenarts

Frank is erkend paardenarts en heeft zijn eigen mobiele kliniek. In zijn bus heeft hij onder andere echo- en röntgenapparatuur. Dit betekend dat de meeste onderzoeken bij u op stal kunnen plaatsvinden. U hoeft dus niet met uw paard op pad! In zijn bus zijn naast een echo- en röntgenapparaat ook een klein laboratorium en spreekkamer aanwezig. Zo kan in alle rust de diagnose worden besproken en het behandelplan worden opgesteld.
Al met al staan kwaliteit en hygiëne hoog in het vaandel.

Klik hier voor de site van Frank