Maatregelen gezelschapsdieren

- Alleen te komen wanneer u helemaal gezond bent. Heeft u een (lichte) verkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten? Kom dan niet naar de praktijk. Pas wanneer u 24 uur zonder klachten bent, kunt u weer langskomen. Ook wanneer een van uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten heeft, vragen wij u niet naar de praktijk te komen. Wellicht kunt u iemand anders vragen uw dier (veilig) bij u thuis op te halen en naar de praktijk te brengen?

- Wij verzoeken u met één persoon naar binnen te komen. Andere personen in uw gezelschap  kunnen buiten de praktijk wachten. Kom daarnaast op tijd; niet te vroeg en niet te laat. Uiteraard is een paar minuten voor uw afspraaktijd binnenkomen prima.

- Draag een mondkapje.

- Wanneer u de praktijk binnenkomt, vragen wij u uw handen te desinfecteren. Hiervoor is desinfectiemiddel beschikbaar.

- Houd afstand van elkaar; in de wachtkamer zijn stoelen neergezet, wanneer deze vol zijn, verzoeken wij u buiten te wachten. Houdt ook afstand van ons; blijf achter de plastic schermen en houdt afstand van de balie.

- Wilt u medicatie, preventieve middelen of voer ophalen bij de praktijk? Bestel dit van tevoren. We zetten het voor u klaar en houden hiermee de tijd dat u in de praktijk bent zo kort mogelijk.

- Wanneer u afrekent, doe dit dan contactloos (tot €50.00 is dit mogelijk) of gebruik onze pinstokjes.

- In de spreekkamer vragen wij u te gaan zitten op een stoel. Op deze manier houdt u een veilige afstand van ons. Wanneer een extra handje nodig is om uw dier vast te houden op tafel, vragen wij hiervoor de assistente ons te helpen. Wanneer u de spreekkamer verlaat, desinfecteer uw handen dan nogmaals.

- Huisvisites zijn alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk. Wilt u een huisvisite aanvragen? Overleg dan met de assistente of dit een mogelijkheid is.