button Wie

button Wat

button Waar

button contact

Spoed

Corona maatregelen

Om onze verantwoordelijkheid te nemen in het voorkómen van de verspreiding van het Coronavirus, voegen ook wij ons naar de standaarden van de 1,5-meter samenleving. We zorgen voor extra veiligheidsmaatregelen en nog betere hygiëne tegen het Coronavirus. Zo kunnen we de zorg voor uw dier zo goed houden als u van ons gewend bent.


Aangepaste openingstijden

De komende tijd proberen wij zoveel mogelijk onze reguliere openingstijden de waarborgen, maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Eventuele wijzigingen komen hier te staan maar ook op onze Facebook.

Er zijn op dit moment geen gewijzigde openingstijden

afbeelding social media


Maatregelen gezelschapsdieren

- Alleen te komen wanneer u helemaal gezond bent. Heeft u een (lichte) verkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten? Kom dan niet naar de praktijk. Pas wanneer u 24 uur zonder klachten bent, kunt u weer langskomen. Ook wanneer een van uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten heeft, vragen wij u niet naar de praktijk te komen. Wellicht kunt u iemand anders vragen uw dier (veilig) bij u thuis op te halen en naar de praktijk te brengen?

- Wij verzoeken u met één persoon naar binnen te komen. Andere personen in uw gezelschap  kunnen buiten de praktijk wachten. Kom daarnaast op tijd; niet te vroeg en niet te laat. Uiteraard is een paar minuten voor uw afspraaktijd binnenkomen prima.

- Wanneer u de praktijk binnenkomt, vragen wij u uw handen te desinfecteren. Hiervoor is desinfectiemiddel beschikbaar.

- Houd afstand van elkaar; in de wachtkamer zijn stoelen neergezet, wanneer deze vol zijn, verzoeken wij u buiten te wachten. Houdt ook afstand van ons; blijf achter de plastic schermen en houdt afstand van de balie.

- Wilt u medicatie, preventieve middelen of voer ophalen bij de praktijk? Bestel dit van tevoren. We zetten het voor u klaar en houden hiermee de tijd dat u in de praktijk bent zo kort mogelijk.

- Wanneer u afrekent, doe dit dan contactloos (tot €50.00 is dit mogelijk) of gebruik onze pinstokjes.

- In de spreekkamer vragen wij u te gaan zitten op een stoel. Op deze manier houdt u een veilige afstand van ons. Wanneer een extra handje nodig is om uw dier vast te houden op tafel, vragen wij hiervoor de assistente ons te helpen. Wanneer u de spreekkamer verlaat, desinfecteer uw handen dan nogmaals.

- Huisvisites zijn alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk. Wilt u een huisvisite aanvragen? Overleg dan met de assistente of dit een mogelijkheid is.

Maatregelen Paard & landbouwhuisdieren

- Bij een bezoek aan uw stal of bedrijf is het belangrijk dat u geen verkoudheidsklachten heeft. U kunt niet bij het bezoek aanwezig zijn wanneer u een (lichte) verkoudheid, koorts of benauwdheidsklachten heeft. Overleg naar aanleiding van een visite kunnen we telefonisch doen. Is het nodig dat er iemand bij het bezoek aanwezig is, bijvoorbeeld om dieren vast te houden? Dat kan dan in overleg. Indien u zelf verkoudheidsklachten heeft, dan kunt u vragen of iemand anders aanwezig wil zijn.

- Wij vragen u erop te letten voortdurend 1,5 meter afstand te houden. Ook bij overleg aan de koffietafel houden we afstand.

- De dierenarts zal zelf zorgen voor voldoende persoonlijke beschermmiddelen. De handen worden gedesinfecteerd voor én na het bezoek aan uw stal of bedrijf. Aan u vragen we ook om de algemene regels van handen wassen goed op te volgen. Wanneer het echt niet mogelijk is om op afstand te blijven, bijvoorbeeld tijdens een keizersnede of andere operatie, dan dragen zowel de dierenarts als u een mondkapje.

- Heeft u medicatie of andere artikelen nodig? Bestel deze van tevoren. Om de tijd die u in de praktijk bent zo kort mogelijk te houden, zetten we de bestelling alvast voor u klaar. We doen dat, wanneer dat lukt, in het kastje buiten en anders binnen.

- Wilt u een bestelling ophalen? Kom dan niet naar de praktijk als u (lichte) verkoudheidsklachten, koorts of benauwdheidsklachten heeft. Pas wanneer u 24 uur zonder klachten bent, mag u weer langskomen. Ook wanneer één van uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten heeft, vragen wij u niet naar de praktijk te komen. Wellicht kunt u iemand anders vragen de bestelling op te halen?

- Kom altijd met één persoon naar de praktijk. Desinfecteer uw handen bij binnenkomst. Hiervoor is desinfectiemiddel beschikbaar. Houd ook wanneer u even moet wachten 1,5 meter afstand van andere klanten. Ga op een stoel zitten wanneer er al iemand bij de balie staat of wacht buiten. Blij aan de balie achter de plastic schermen.


Spoed gezelschapsdieren voortaan naar Evidensia Dierenziekenhuis

evidensia-dierenzienhuis-logoHeeft u buiten openingstijden een spoedgeval met uw huisdier? Dan wordt u vanaf 4 juni 2019 doorverwezen naar de spoedkliniek van Evidensia Dierenziekenhuis in Nieuwegein. Dit specialistische centrum heeft alle zorg in huis om uw dier optimaal te helpen in geval van nood. Ook onze eigen gezelschapsdierenartsen zullen soms diensten draaien in dit ziekenhuis. Door samen te werken met het Evidensia Dierenziekenhuis kunnen we nog betere zorg leveren voor uw huisdier. Als u buiten openingstijden belt krijgt u vanaf 4 juni een bandje te horen. Kiest u bij een spoedgeval met uw gezelschapsdier voor optie 2. U kunt ook direct bellen met: 030-202 70 70

Ook op zaterdag open

Wist u dat wij ook op zaterdag geopend zijn? Op onze locatie in Oudewater (Hekendorperweg 43) zijn wij geopend voor afspraken tussen 11.00-13.00 uur. Wij werken dan uitsluitend op afspraak. Voor het afhalen van voer en medicijnen kunt u uiteraard wel gewoon langskomen. Wilt u ons tussen deze tijden bereiken? Bel dan op 0348-563940, de overige nummers zullen nog doorstaan naar de spoed dienst. Meer informatie over onze openingstijden leest u HIER.


Review ons!

review stars

Uw mening is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen we onze services blijven verbeteren. Laat u ons ook weten wat u van ons vindt?

Schrijf dan hier uw review.


WhatsApp

WhatsApp_Logo_6

Wij zijn ook per WhatsApp bereikbaar! U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-16:00. We beantwoorden de berichtjes zowel 's ochtends als 's middags. U leest hier hoe het werkt. Let op: niet voor spoed! U kunt dan beter bellen met: 0182-309218

Film gebitsbehandeling

Brengt u uw hond of kat voor een gebitsbehandeling?
Zo gaan wij te werk!

Film keizersnede

Binnen onze praktijk worden veel keizersnedes bij het rund uitgevoerd. In onderstaand filmpje kunt u meekijken!