button Wie

button Waar

button contact

Spoed

Vuurwerkcursus voor honden

Nu al een vuurwerkcursus voor honden? Jazeker! Nu is de tijd om de voorbereidingen te treffen voor een zorgeloze oud en nieuw. Onze cursus richt zich vooral op honden die een lichte vuurwerkangst hebben, maar ook voor honden die nog niet bang zijn voor vuurwerk is het een uitgelezen kans om extra positieve ervaringen op te bouwen. Voor honden die erg bang zijn is onze cursus niet geschikt, maar ook hiervoor opperen wij mogelijkheden. Meer weten? Klik hier!

EHBO-cursus voor honden en katten

Hoe voer ik een onderzoek uit in noodsituaties? Wat moet ik doen als ik een vergiftiging vermoed? Wat moet ik wel of juist niet doen bij een wond? Hoe kan ik medicatie het beste ingeven? Mijn hond of kat is kreupel. Wat kan ik doen? Op al deze vragen en veel meer krijgt u antwoord tijdens onze cursus. Het is een cursus om u als eigenaar te leren wat u het beste kunt doen in een noodsituatie, maar ook bij huis-, tuin- en keukenongelukjes. Voor meer informatie en inschrijven klikt u hier

Ook op zaterdag open

Wist u dat wij ook op zaterdag geopend zijn? Op onze locatie in Oudewater (Hekendorperweg 43) zijn wij geopend voor afspraken tussen 10.00-12.00 uur. Wij werken dan uitsluitend op afspraak. Voor het afhalen van voer en medicijnen kunt u uiteraard wel gewoon langskomen. Wilt u ons tussen deze tijden bereiken? Bel dan op 0348-563940, de overige nummers zullen nog doorstaan naar de spoed dienst. Meer informatie over onze openingstijden leest u HIER.


Review ons!

review stars

Uw mening is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen we onze services blijven verbeteren. Laat u ons ook weten wat u van ons vindt?

Schrijf dan hier uw review.


WhatsApp

WhatsApp_Logo_6

Wij zijn ook per WhatsApp bereikbaar! U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-16:00. We beantwoorden de berichtjes zowel 's ochtends als 's middags. U leest hier hoe het werkt. Let op: niet voor spoed! U kunt dan beter bellen met: 0182-309218