button Wie

button Wat

button Waar

button contact

Spoed

Corona update voor onze kliniek

Beste klant,

Ook tijdens het zorgen voor uw dieren nemen wij onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus te verminderen. Dat betekent voor onze dagelijkse werkzaamheden dat er een aantal dingen anders gaan dan u van ons gewend bent.

Voor de afspraken voor gezelschapsdieren:

- Er is op dit moment geen preventieve zorg die niet noodzakelijk is. De entingen van pups en kittens en op 1 jarige leeftijd worden wel gegeven. Als de jaarlijkse termijn voor de vaccinatie van uw dier is verlopen, bel dan met ons voor overleg.
- De spoedzorg en de zorg voor zieke dieren gaat gewoon door.
- Om verspreiding van het corona-virus te helpen afremmen, willen wij onze wachtkamers zo min mogelijk bezet hebben. Wij zullen de afspraken verder uit elkaar plannen en hebben dus minder capaciteit. Mogelijk moeten we preventieve afspraken zoals vaccinaties verplaatsen om spoedafspraken voor te laten gaan. Wij vragen hiervoor uw begrip.
- Per afspraak ontvangen wij één eigenaar in de spreekkamer.
- Kom niet naar de praktijk wanneer u zelf gezondheidsklachten zoals verkoudheid of koorts heeft, of in een risicogebied bent geweest.
- Wij vermijden lichamelijk contact. We geven geen handen meer.
- Wij wassen en desinfecteren onze handen regelmatig en vragen u dat ook te doen vóór u bij ons komt.
- Wij desinfecteren de praktijk meerdere malen per dag.
- Wij vragen u om met pin te betalen.
-
Wij zullen tijdelijk niet op huisbezoek komen.
- Voor het afhalen van voer en medicatie willen wij u vragen van te voren te bellen. Dan kunnen wij zorgen dat het voor u klaarstaat (eventueel in het kastje). Zo proberen wij drukte in de wachtkamer zoveel mogelijk te voorkomen.

Voor de visites naar de paarden en landbouwhuisdieren zijn er op dit moment nog geen veranderingen. Wel vermijden wij ook daar lichamelijk contact en zullen geen handen schudden. Ook willen wij u vragen afstand te houden


Met vriendelijke groet,
Team Dierenkliniek Benschop-Oudewater
Aangepaste openingstijden

De komende tijd proberen wij zoveel mogelijk onze reguliere openingstijden de waarborgen, maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Eventuele wijzigingen komen hier te staan maar ook op onze Facebook.

- Voor komende tijd zijn helaas alle avondspreekuren vervallen. Onze locatie in Oudewater is op zaterdag van 11.00-13.00 uur nog wel geopend.

Onze excuses voor het ongemak.
SAMEN_TEGEN_CORONA_VTQ

Spoed gezelschapsdieren voortaan naar Evidensia Dierenziekenhuis

evidensia-dierenzienhuis-logoHeeft u buiten openingstijden een spoedgeval met uw huisdier? Dan wordt u vanaf 4 juni 2019 doorverwezen naar de spoedkliniek van Evidensia Dierenziekenhuis in Nieuwegein. Dit specialistische centrum heeft alle zorg in huis om uw dier optimaal te helpen in geval van nood. Ook onze eigen gezelschapsdierenartsen zullen soms diensten draaien in dit ziekenhuis. Door samen te werken met het Evidensia Dierenziekenhuis kunnen we nog betere zorg leveren voor uw huisdier. Als u buiten openingstijden belt krijgt u vanaf 4 juni een bandje te horen. Kiest u bij een spoedgeval met uw gezelschapsdier voor optie 2. U kunt ook direct bellen met: 030-202 70 70

Ook op zaterdag open

Wist u dat wij ook op zaterdag geopend zijn? Op onze locatie in Oudewater (Hekendorperweg 43) zijn wij geopend voor afspraken tussen 11.00-13.00 uur. Wij werken dan uitsluitend op afspraak. Voor het afhalen van voer en medicijnen kunt u uiteraard wel gewoon langskomen. Wilt u ons tussen deze tijden bereiken? Bel dan op 0348-563940, de overige nummers zullen nog doorstaan naar de spoed dienst. Meer informatie over onze openingstijden leest u HIER.


Review ons!

review stars

Uw mening is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen we onze services blijven verbeteren. Laat u ons ook weten wat u van ons vindt?

Schrijf dan hier uw review.


WhatsApp

WhatsApp_Logo_6

Wij zijn ook per WhatsApp bereikbaar! U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-16:00. We beantwoorden de berichtjes zowel 's ochtends als 's middags. U leest hier hoe het werkt. Let op: niet voor spoed! U kunt dan beter bellen met: 0182-309218

Film gebitsbehandeling

Brengt u uw hond of kat voor een gebitsbehandeling?
Zo gaan wij te werk!

Film keizersnede

Binnen onze praktijk worden veel keizersnedes bij het rund uitgevoerd. In onderstaand filmpje kunt u meekijken!