button Wie

button Wat

button Waar

button contact

Spoed

VANDAAG OPEN DAG!

Welkom op de open dag van dierenkliniek Benschop Oudewater! U kunt van 13.00-17.00 terecht bij vestiging Oudewater, hekendorperweg 43, Oudewater.

Parkeren

Auto's mogen parkeren bij de touwfabriek tegenover de praktijk, adres: hekendorperweg 36. U kunt de praktijk gemakkelijk lopend bereiken via het dijkje naast de hekendorperweg.
Fietsers mogen parkeren op het terrein van de dierenkliniek. U wordt door onze medewerkers gewezen waar de fietsenstalling is.


Open dag 5 oktober

Dierenkliniek Benschop Oudewater stelt haar deuren open en viert de open dag groots. Voor alle fans van programma’s als Dr. Pol en dierenziekenhuis hart van Brabant de uitgelezen kans om eens zelf een kijkje achter de schermen te nemen. “Diergeneeskunde is veel meer dan een vaccinatie zetten of een wond laten hechten in de spoed” aldus dierenarts Vivianne van Leeuwen. “De moderne dierenarts is een partner in de zorg voor het dier van jong tot oud. We helpen je al met advies, nog voor je een dier gekocht hebt. We begeleiden het dier zijn leven lang om het dier zo gezond en gelukkig mogelijk te houden. Die zorg is heel breed en dat doen we samen met veel collega’s uit de diergeneeskundige zorg zoals fysiotherapeuten en hoefsmeden. Om te laten zien hoe dat bij ons in de praktijk gaat kun je het beste zelf komen kijken. Zo ontstond het plan de deuren eens goed open te zetten en er een feest van te maken”.

"Diergeneeskunde is veel meer dan een vaccinatie zetten of een wond laten hechten in de spoed"

Op zaterdag 5 oktober zijn er op onze locatie in Oudewater (Hekendorperweg 43) de gehele middag feestelijke activiteiten, een mini-boerenmarkt en verschillende demo’s. De dierenarts werkt altijd intensief samen met andere zorgverleners en bijvoorbeeld veehouders. Veel van hen zullen op deze dag ook laten zien wat ze voor dieren betekenen. Zo komt er een dierenfysiotherapeut die 5 minuten consulten verzorgt, is er een behendigheidsparcours van een hondentrainster (neem dus ook gezellig de hond mee!), presentaties  van een specialist kattengedrag, worden en demonstraties gegeven door een gebitsverzorger paard en hoefsmid, en zal de dierenambulance met een ambulance te zien zijn.  Ook voor kinderen is er veel te zien, te beleven en te doen. Er zijn ponyritjes, een springkussen, prijsvragen en een kleurwedstrijd, kinderen kunnen hun eigen knuffel laten onderzoeken en door de microscoop kijken. De praktijk is goed bereikbaar per fiets en auto. De open dag is gratis te bezoeken.achterzijde programma

Spoed gezelschapsdieren voortaan naar Evidensia Dierenziekenhuis

evidensia-dierenzienhuis-logoHeeft u buiten openingstijden een spoedgeval met uw huisdier? Dan wordt u vanaf 4 juni 2019 doorverwezen naar de spoedkliniek van Evidensia Dierenziekenhuis in Nieuwegein. Dit specialistische centrum heeft alle zorg in huis om uw dier optimaal te helpen in geval van nood. Ook onze eigen gezelschapsdierenartsen zullen soms diensten draaien in dit ziekenhuis. Door samen te werken met het Evidensia Dierenziekenhuis kunnen we nog betere zorg leveren voor uw huisdier. Als u buiten openingstijden belt krijgt u vanaf 4 juni een bandje te horen. Kiest u bij een spoedgeval met uw gezelschapsdier voor optie 2. U kunt ook direct bellen met: 030-202 70 70

Aangepaste openingstijden Fauna Plaza

Let op! de openingstijden op onze locatie in Fauna Plaza op dinsdag zijn gewijzigd. De nieuwe openingstijden vanaf 20 mei zijn op dinsdag van 15.30-17.30. De openingstijden op donderdag ochtend blijven hetzelfde namelijk van 10.00-12.00.


Review ons!

review stars

Uw mening is voor ons heel belangrijk. Zo kunnen we onze services blijven verbeteren. Laat u ons ook weten wat u van ons vindt?

Schrijf dan hier uw review.


WhatsApp

WhatsApp_Logo_6

Wij zijn ook per WhatsApp bereikbaar! U kunt ons op werkdagen bereiken van 09:00-16:00. We beantwoorden de berichtjes zowel 's ochtends als 's middags. U leest hier hoe het werkt. Let op: niet voor spoed! U kunt dan beter bellen met: 0182-309218

Film gebitsbehandeling

Brengt u uw hond of kat voor een gebitsbehandeling?
Zo gaan wij te werk!

Film keizersnede

Binnen onze praktijk worden veel keizersnedes bij het rund uitgevoerd. In onderstaand filmpje kunt u meekijken!