Wijziging bereikbaarheid

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij een aanpassing gemaakt aan onze telefoondienst. Vanaf maandag 23 mei krijgt u ook overdag een bandje met een keuzemenu. In de spoed was dit al langer het geval, zo krijgt u direct de juiste arts aan de telefoon. Ditzelfde principe gaan wij overdag ook toepassen.

Er zijn 3 keuzes in het menu. Toets 1 voor landbouwhuisdieren, 2 voor gezelschapsdieren en 3 voor paarden. Nadat u uw keuze heeft gemaakt, wordt u direct doorverbonden naar de juiste assistente. Zo heeft u sneller de juiste persoon aan de telefoon en kan uw vraag beter beantwoord worden. 

Om verschillende redenen hebben wij voor een bandje gekozen. Doordat wij geloven in groeien binnen eigen interessegebieden (buiten de basiskennis), hebben de assistentes ieder hun eigen kracht. De een kan u alles vertellen over gezelschapsdieren, de ander over paarden of landbouwhuisdieren. Door u via het keuzemenu door te verbinden naar de juiste persoon, zal uw vraag sneller en beter beantwoord kunnen worden. Daarnaast zal u vaker dezelfde persoon aan de telefoon krijgen, waardoor wij u en uw dieren nog beter leren kennen. Kortom nóg meer persoonlijke aandacht. 

In het algemeen geldt het volgende: van maandag tot en met vrijdag zijn de praktijken geopend van 09:00-17:30 (Montfoort is hierop de grootste uitzondering). Op zaterdag is de vestiging in Oudewater geopend van 10:00-12:00. We zijn dan uitsluitend bereikbaar op ons nummer in Oudewater (0348-563940) Afspraken maken kan tussen 08:00-17:30, voor runderen en schapen tussen 08:00-09:00.


DKBO heeft 3 vestigingen

We werken altijd op afspraak en zijn 24/7 telefonisch bereikbaar. Spoedgevallen voor landbouwhuisdieren en paard worden dag en nacht door onze eigen dierenartsen in behandeling genomen. Uw gezelschapsdieren worden buiten openingstijden geholpen door de dierenartsen van het Evidensia Dierenziekenhuis in Nieuwegein.

Werkgebied

Onze dierenartsen rijden uit in een groot gebied. Ons werkgebied strekt zich uit over de Lopiker- en Krimpenerwaard en de provincies Utrecht en Noord- en Zuid-Holland. Wilt u weten of onze dierenartsen ook in uw regio komen? Neem dan contact met ons op.

Avond- / zaterdagspreekuur