Paard

button contactBij dierenkliniek Benschop Oudewater werken erkende paardendierenartsen met uitgebreide kennis en kunde op het gebied van de geneeskunde van het paard. We streven er dan ook naar dat u zowel overdag als 's nachts geholpen wordt door erkende paardendierenartsen. Hiernaast vindt u een opsomming van zaken waar wij veel mee te maken krijgen. Indien u op de desbetreffende term klikt, krijgt u nadere informatie. Indien u specifieke veterinaire informatie wenst kunt u contact met ons opnemen.

Let op: wij willen u vragen altijd het paardenpaspoort bij uw paard in de buurt te houden. Zo kunnen we voldoen aan alle wettelijke registratie eisen mochten er medicijnen gebruikt worden.

Klik hier voor verdere informatie over telefoonnummers, adres en openingstijden

Enquête

Wij geloven in continue verbetering van onze zorg, en daarbij is uw ervaring voor ons belangrijk. Door het invullen van deze korte enquête geeft u ons nuttige feedback zodat wij u in de toekomst nog beter kunnen helpen. Wij willen u vragen uw laatste visite te beoordelen. Klik HIER om naar de enquête te gaan.