Wat houdt de verhuisdieren service in?

DKBO geeft het herplaatsen van dieren een duwtje in de rug. Kunt u (tijdelijk) zelf niet voor uw hond of kat zorgen? Heeft u een nestje kittens of pups die op zoek zijn naar een goed huis? Wij helpen om voor uw dier in de buurt een nieuw onderkomen te vinden. We hebben aan het aanbieden of het adopteren van dieren wel enkele voorwaarden verbonden, die kunt u hier vinden.


Git is op zoek naar een nieuw huis

Git is een gecastreerd katertje van bijna een jaar (24-04-2018). Zoals zijn naam al doet vermoeden; helemaal zwart. Medisch gezien helemaal tiptop in orde. Hij is erg lief, aanhankelijk, knuffelig en gezellig en hij kletst de hele dag gezellig terwijl hij achter zijn baasje aanloopt. Alleen zijn vindt hij dan ook niet zo leuk (hij kan het wel maar liever niet) Hij komt wel buiten maar vindt ook dat het gezelligst met zijn baasje samen. Natuurlijk is hij ook een boefje zoals dat natuurlijk ook een beetje hoort bij een kat van één jaar.

Eigenlijk is er helemaal niks mis met hem, hij is hartstikke leuk. Hij kan alleen niet door één deur met een oudere kat die we hebben. Vermoedelijk kan hij wel met andere dieren samen maar hij vindt het wel erg leuk om haantje de voorste te zijn. Dus in dat geval wel graag een ander dier met de nodige overredingskracht ;-) maar ook kan hij prima bij iemand zonder andere dieren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 06-14162497.DSC_4006

IMG_20190118_151101

Mau zoekt een nieuw huisje

Mau is een zwart witte kater van ruim 3 jaar oud. Op dit moment woont hij bij ons in de praktijk maar we zijn op zoek naar een huisje waar hij de volle aandacht kan krijgen. Ook heeft hij inmiddels ontdekt dat er in de praktijk heerlijke zakken voer staan. Hij doet graag zijn best om deze open te maken, en wordt hierin erg handig.  Mau kan niet met alle honden, hoe hij omgaat met andere katten is onbekend. Honden die niet naar hem omkijken gaat goed, maar komt een hond bij hem kijken kan hij soms uithalen. Hij houdt erg van aandacht en spelen en komt graag onderzoeken wat je aan het doen bent.

Mau heeft een operatie ondergaan waarbij zijn penis is geamputeerd. Nu gaat het erg goed met Mau, hij plast netjes op de bak en kan het goed ophouden. Helaas moet hij voor de rest van zijn leven op speciaal voer blijven staan. Ook is hij gechipt, geënt en ontwormd.

Heeft u dat gouden mandje voor deze Speelse en eigenwijze kat of wilt u meer over hem weten? Neem dan contact met ons op.
mau

Mau 2