Wat houdt de verhuisdieren service in?

DKBO geeft het herplaatsen van dieren een duwtje in de rug. Kunt u (tijdelijk) zelf niet voor uw hond of kat zorgen? Heeft u een nestje kittens of pups die op zoek zijn naar een goed huis? Wij helpen om voor uw dier in de buurt een nieuw onderkomen te vinden. We hebben aan het aanbieden of het adopteren van dieren wel enkele voorwaarden verbonden, die kunt u hier vinden.


verhuisdieren sammy elteren

Sammy zoekt een nieuw huis

Sammy is een 6 jaar oude poes en is gesteriliseerd. Ze is een echt kroelkat en goed in muizen vangen. De reden dat ze een nieuw huisje zoekt is omdat ze in huis plast. Medische oorzaken zijn uitgesloten en daarom wordt er van uitgegaan dat dit met stress te maken heeft. Ze zoekt daarom een rustig huisje waar ze lekker zichzelf kan zijn. Het plasprobleem zal dan waarschijnlijk ook over zijn. Wilt u haar deze kans geven? Neem dan contact op met Sammy's eigenaar via 0646381672.

Mau zoekt een nieuw huisje

Mau is een zwart witte kater van ruim 3 jaar oud. Op dit moment woont hij bij ons in de praktijk maar we zijn op zoek naar een huisje waar hij de volle aandacht kan krijgen. Ook heeft hij inmiddels ontdekt dat er in de praktijk heerlijke zakken voer staan. Hij doet graag zijn best om deze open te maken, en wordt hierin erg handig.  Mau kan niet met alle honden, hoe hij omgaat met andere katten is onbekend. Honden die niet naar hem omkijken gaat goed, maar komt een hond bij hem kijken kan hij soms uithalen. Hij houdt erg van aandacht en spelen en komt graag onderzoeken wat je aan het doen bent.

Mau heeft een operatie ondergaan waarbij zijn penis is geamputeerd. Nu gaat het erg goed met Mau, hij plast netjes op de bak en kan het goed ophouden. Helaas moet hij voor de rest van zijn leven op speciaal voer blijven staan. Ook is hij gechipt, geënt en ontwormd.

Heeft u dat gouden mandje voor deze Speelse en eigenwijze kat of wilt u meer over hem weten? Neem dan contact met ons op.
mau

Mau 2