Gemengde praktijk

Dierenkliniek Benschop Oudewater is een gemengde praktijk. Dat wil zeggen dat we de beste diergeneeskundige zorg in huis hebben voor zowel gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren als paarden. We hebben per diersoort veel handige informatie voor u op een rijtje gezet, denk daarbij aan normaalwaardes, ziektebeelden en wet- en regelgeving. 

Samen Zorgen!

  • persoonlijke aandacht en service
  • dag en nacht de beste zorg voor uw dier
  • laagdrempelig en transparante werkwijze
We bieden zorg met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en zijn we helder in onze uitleg. U weet waar u en uw dier aan toe zijn en dat is wel zo prettig. Gedurende werktijden krijgt u altijd direct persoonlijk iemand aan de telefoon. Buiten werktijden staan we ook altijd voor u klaar met de beste zorg. Dat betekent dat u met uw landbouwhuisdier of paard altijd, dag en nacht, door onze eigen dierenartsen wordt geholpen. Heeft u buiten werktijden een spoedgeval met een gezelschapsdier zoals een hond of kat? Dan werken we samen met Evidensia dierenziekenhuis in Nieuwegein. Daarmee kunnen we u de beste zorg garanderen voor uw huisdier.

Samen staan we sterk

In ons enthousiaste team van ruim 20 personen heeft iedereen een eigen interessegebied. We kunnen uw dieren daardoor zeer gericht de beste zorg bieden. Om onze service te optimaliseren werken we nauw samen met erkend Paardenarts van Leeuwen, erkend gebitsverzorger Xandra van der Klis, dierfysiotherapeuten zoals Ramona Schalkwijk en dierziekenhuizen in de buurt zoals Evidensia dierenziekenhuis Nieuwegein. Zodoende kunnen wij garant staan voor hoogwaardige 24-uurs dienstverlening.

button contact

 

Extra service

Ook als uw dier niet ziek is kunt u bij uw dierenarts terecht. We hebben daarom een aantal extra services om onze zorg laagdrempelig te maken. Denkt u hierbij aan onze WhatsApp (06-46140808 - niet voor spoedgevallen), huisje gezocht, social media, verschillende dierenzorgplannen zoals het huisdierenzorgplan en het paardenzorgplan en voordelige acties.