Wat is het Huisdieren ZorgPlan (HZP)?

Het HZP is een pakket waar alle preventieve zorg voor uw dier wordt aangeboden tegen een vaste lage prijs. In het pakket zitten de jaarlijkse vaccinatie, een extra controle na 6 maanden en voor een jaar behandeling van wormen, vlooien en teken. Daarnaast krijgt u 10% korting op alle producten en diensten van de praktijk, die buiten het preventieve zorg pakket vallen (m.u.v. voeding). Denk daarbij aan medicatie maar ook röntgenfoto's en gebitsbehandelingen.

Verschillende pakketten

Klik op onderstaande link voor meer informatie over het betreffende zorgplan.

Kat
Hond tot 10 kg
Hond 10-20 kg
Hond 20-40 kg
Hond 40-56 kg


Huisdieren zorgplan hzp dierenkliniek Benschop-Oudewater

Hoe werkt het HZP?

De kosten voor het pakket worden maandelijks afgeschreven, dit gaat via automatisch incasso. U hoeft hier dus niets voor te doen. Iedere 3 maanden krijgt u een herinnering dat de producten weer voor u klaar staan. Ook voor de vaccinatie en de tussentijdse check krijgt u een oproep. Als u het plan afsluit dan hoeft u bij ons niet meer te betalen voor de producten en diensten die in het pakket vallen, deze zitten al in de maandelijkse afschrijving. Over de overige producten en diensten die u afneemt, krijgt u 10% korting (m.u.v. voeding). Wij vragen u het resterende bedrag direct te betalen. Het pakket loopt per jaar en wordt na een jaar automatisch verlengd. Na een jaar is het mogelijk om maandelijks het plan te beëindigen. 

Verschil HZP en verzekering

Er worden bij het HZP geen dieren uitgesloten ongeacht leeftijd of ras. Het maakt ook niet uit hoe oud uw dier is als u start met het pakket, de kosten blijven hetzelfde. Vaak worden er bepaalde rassen of leeftijden uitgesloten bij een verzekering of wordt de premie verhoogd. Daarnaast is een verzekering vooral gericht op onvoorziene kosten en het hzp op de preventieve zorg. De preventieve zorg wordt vaak juist niet vergoed bij de verzekering. Mocht uw hond verzekerd zijn dan kan het dus alsnog zeer interessant zijn om het hzp af te sluiten. Slaat u hiervoor de polisvoorwaarden van uw verzekering er op na. Wordt preventieve zorg niet vergoed? Dan kunt u zonder zorgen het huisdier zorgplan pakket afsluiten. Wij raden niet aan om uw dier uit de verzekering te halen.

Wat zijn de voordelen van het HZP?

  • Besparing op jaarlijkse uitgaven
  • Gespreide betaling
  • 10% korting op onze producten en diensten die buiten het pakket vallen (m.u.v. voeding)
  • Iedere 3 maanden een herinnering dat de producten weer klaar staan
  • Uitgebreide preventieve zorg (denk aan nagels knippen, anaalklieren legen, gebitscontrole)


Inschrijven

Inschrijven kan via deze link. Na het invullen van het formulier kunt u deze versturen. Wij zullen vervolgens de producten voor u klaarleggen.